اردوها
1398/10/20 جمعه
پیام دکتر حسین نصیرزاده فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم تحقیقات و فناوری دانشگاهها و دانشگاه آزاد اسلامي
در پي شهادت جانسوز سردار سپهبد حاج قاسم سليماني

.

انا لله و انا الیه راجعون

شهادت پاداش مجاهدان راه حق است که عشق به ذات اقدس الهی را در میدان جهاد و نبرد حق علیه باطل هنرمندانه به تصویر کشیدند.
شهید سردار سپهبد حاج قاسم سلیمانی چهل سال از عمر با برکت خویش را مشغول جهاد و خدمت خالصانه به نظام اسلامی و ملت عزیز ايران بود، از فرماندهي در دوران دفاع مقدس تا ميدان مبارزه با تروريسم تکفيري به سرکردگي رژيم تروريستي آمريکا، اسرائيل و عربستان سعودي که يکايك اين سالها نقشي بي بديل را در راستاي دفاع از كيان نظام اسلامي، صدور انقلاب اسلامي و تشكيل محور مقاومت در مقابل استكبار جهاني ايفا نمود.
تنها شهادت می توانست پاداش دلاور مردی های این سردار مکتب حسین (ع) باشد و نهایتا او به آرزوی قلبی خود رسید.
این جنایت تاریخی از رژیم تروریستي آمريکا بدين منظور صورت گرفت که کارنامه رئيس جمهور منفور آمريکا را در خدمت به رژيم صهيونيستي بهبود بخشيده و نظر کرسي هاي قدرت در داخل آمريکا  را برای حمایت از وی در دوره بعدی ریاست جمهوری جلب نمايد.
اینک طبق فرمان فرماندهی معظم کل قوا انتقام قطعی و سخت خواهد بود لذا اینجانب به نمایندگی از اعضاي بسيج کارکنان دانشگاه ها و دانشگاه آزاد اسلامي و ولايتمداران جان برکف و با بصيرت جامعه دانشگاهي شهادت سردار شجاع سپاه اسلام را که ضايعه اي عظيم و جانسوز براي ملت هاي مسلمان منطقه بويژه ملت ايران بود به محضر نوراني حضرت بقيه الله العظم ارواحنا فدا و نائب بزرگوارشان حضرت امام خامنه اي (مدظله العالی)، خانواده معظم، مجاهدان جبهه مقاومت و ملت شریف ایران اسلامی تبریک و تسلیت عرض می نمايم و علو درجات آن شهيد والا مقام را از درگاه خداوند متعال مسالت دارم.

دکتر حسین نصیرزاده
فرمانده مرکز بسیج کارکنان وزارت علوم تحقیقات و فناوری